Dobrodošli na IGN Adria LOCKDOWN

IGN #lockdown
  • Saznajte sve o našoj #OstaniKodKuće Discord zajednici, programu i nagradama!

discord-banner
team-livestream-twitch-banner

COVID-19, svima je jasno, uveliko hara planetom. Ispred nas je nekoliko veoma teških nedelja, a možda i meseci, tokom kojih ćemo svi morati da promenimo mnogo životnih navika, a najveća je ta što moramo što je više moguće ostati kod kuće i pronaći način da radimo i zabavljamo se u granicama četiri zida.

Zato, zajedno sa našim brojnim prijateljima, IGN Adria sprema nešto što će svima značiti u ovom periodu. Već danas možete postati deo naše LOCKDOWN zajednice – zvaničnom IGN Adria Discord serveru koji okuplja sve naše čitaoce kao i ljubitelje gejminga i pop kulture uopšte.

Na LOCKDOWN kanalima čeka vas program naših prijatelja pažljivo osmišljen tako da se svi zabave, nauče ponešto, takmiče, i naravno – budu nagrađeni:

  • Games.conGaming Centar Galaktika i KLIKCON spremaju online gejming turnire, kvizove i mnoga druga takmičenja u kojima ćete moći da osvojite vredne nagrade;
  • Čeka vas druženje sa Tjuberima i razna iznenađenja;
  • Čekaju vas brojne tribine, radionice i predavanja u režiji kluba Valinor;
  • Sakurabana će raditi programe vezane za japansku pop kulturu, tj. anime i mange;
  • Svi učesnici, donatori i prijatelji portala IGN Adria spremaju takođe brojna iznenađenja o kojima ćemo vas blagovremeno obaveštavati, zato OBAVEZNO BOOKMARK-UJTE OVU STRANICU!

Naravno, pored svega navedenog čekaju vas kanali na kojima ćete moći da svakodnevno diskutujete o svim mogućim temama iz sveta gejminga i pop kulture – o igrama, filmovima, serijama, stripovima. Tu su i kanali za uopštenu komunikaciju, pronalaženje idealne ekipe za online igranje, kao i nekoliko...pa, nazovimo ih „hardkor“ kanala za ozbiljnije teme, ako vam je baš do toga :)

Cela ekipa portala IGN Adria vam želi dobro zdravlje i da se čuvate u narednom periodu – zato vas pozivamo da se priključite LOCKDOWN serveru, okupite svoju ekipu na našim Discord kanalima i zajedno sa nama izgradite zajednicu koja će trajati i dugo nakon što pobedimo ovaj virus.

Mi ćemo svakako učiniti sve da vam neprijatno dugačak boravak u kući učinimo što je moguće zabavnijim i aktivnijim. Ostajemo kućama – ali se držimo zajedno.

PODELI SA SVOJIM PRIJATELJIMA

PODELI SA SVOJIM PRIJATELJIMA

LATEST NEWS

LATEST NEWS

READ MORE
READ MORE

PRIJAVITE SE NA MAILING LISTU

Ukoliko želite da uvek dobijete najnovije informacije KlikCon festivalu i turnirima koje organizujemo

JOIN THE COMMUNITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut
iaculis nibh eget felis blandit maximus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

SOCIJALNE MREŽE

2020-04-07T14:35:23+02:00