Dobrodošli na IGN Adria LOCKDOWN

IGN #lockdown
  • Saznajte sve o našoj #OstaniKodKuće Discord zajednici, programu i nagradama!

discord-banner
team-livestream-twitch-banner

COVID-19, svima je jasno, uveliko hara planetom. Ispred nas je nekoliko veoma teških nedelja, a možda i meseci, tokom kojih ćemo svi morati da promenimo mnogo životnih navika, a najveća je ta što moramo što je više moguće ostati kod kuće i pronaći način da radimo i zabavljamo se u granicama četiri zida.

Zato, zajedno sa našim brojnim prijateljima, IGN Adria sprema nešto što će svima značiti u ovom periodu. Već danas možete postati deo naše LOCKDOWN zajednice – zvaničnom IGN Adria Discord serveru koji okuplja sve naše čitaoce kao i ljubitelje gejminga i pop kulture uopšte.

Na LOCKDOWN kanalima čeka vas program naših prijatelja pažljivo osmišljen tako da se svi zabave, nauče ponešto, takmiče, i naravno – budu nagrađeni:

  • Games.conGaming Centar Galaktika i KLIKCON spremaju online gejming turnire, kvizove i mnoga druga takmičenja u kojima ćete moći da osvojite vredne nagrade;
  • Čeka vas druženje sa Tjuberima i razna iznenađenja;
  • Čekaju vas brojne tribine, radionice i predavanja u režiji kluba Valinor;
  • Sakurabana će raditi programe vezane za japansku pop kulturu, tj. anime i mange;
  • Svi učesnici, donatori i prijatelji portala IGN Adria spremaju takođe brojna iznenađenja o kojima ćemo vas blagovremeno obaveštavati, zato OBAVEZNO BOOKMARK-UJTE OVU STRANICU!

Naravno, pored svega navedenog čekaju vas kanali na kojima ćete moći da svakodnevno diskutujete o svim mogućim temama iz sveta gejminga i pop kulture – o igrama, filmovima, serijama, stripovima. Tu su i kanali za uopštenu komunikaciju, pronalaženje idealne ekipe za online igranje, kao i nekoliko...pa, nazovimo ih „hardkor“ kanala za ozbiljnije teme, ako vam je baš do toga :)

Cela ekipa portala IGN Adria vam želi dobro zdravlje i da se čuvate u narednom periodu – zato vas pozivamo da se priključite LOCKDOWN serveru, okupite svoju ekipu na našim Discord kanalima i zajedno sa nama izgradite zajednicu koja će trajati i dugo nakon što pobedimo ovaj virus.

Mi ćemo svakako učiniti sve da vam neprijatno dugačak boravak u kući učinimo što je moguće zabavnijim i aktivnijim. Ostajemo kućama – ali se držimo zajedno.

LATEST NEWS

LATEST NEWS

READ MORE
READ MORE

PRIJAVITE SE NA MAILING LISTU

Ukoliko želite da uvek dobijete najnovije informacije KlikCon festivalu i turnirima koje organizujemo

JOIN THE COMMUNITY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut
iaculis nibh eget felis blandit maximus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

SOCIJALNE MREŽE

2020-05-08T08:38:51+02:00